Välkommen till den personliga mötesplatsen!

 

Citat från våra besökare: 

"Vi är jättenöjda, ett väldigt trevligt hus med stor mysfaktor. Det var rent och fräscht och i köket hittade vi det mesta - det kändes lite som om man var hemma hos någon som är bortrest!"

"Både vi personal och ungdomar tyckte det var jättefint och mysigt." 

Ungdomens Hus i Handen

"Ja vi hade verkligen härliga dagar i Häverö! Huset var perfekt till våra aktiviteter, stort och lättarbetat kök, gemensamma umgängesrum och varsitt rum att kunna vila ut i.
Frågan är om vi vill rekommendera det till andra eller om vi ska behålla det som vårt eget smultronställe...? Skämt åsido. Vi har redan pratat oss varma för huset och läget!"

 SPV i Söderhamn

“Alla var mycket nöjda och det fanns egentligen inte något som någon klagade på. Rummen var alla nöjda med, det fungerade bra med duscharna trots att vi var många människor. Köket verkade alla också glada över...ingenting som saknades.” Coop

“Vi har haft det super bra. Vi beställde catering från Ica Hallstavik som var helt otroligt serviceinriktade, trevliga, prisvärda och gjorde god mat. Flera i gruppen poängterade särskilt detta”..”Vi har sovit gott och haft det urtrevligt under vår vistelse.”

Unionen, Stockholm

http://www.kyrksajten.sehttp://www.kyrksajten.sehttp://www.kyrksajten.se/shapeimage_6_link_0
En av våra återkommande kurser  är gestaltterapi:
www.nomena.sehttp://www.nomena.sehttp://WWW.NOMENA.SE/shapeimage_7_link_0
VI FINNS OCKSÅ PÅ FRITIDEN.SEhttp://www.fritiden.se/

Hallstavik Rental - Gîte - Self Catering Rental - Häverö Kursgård HB

Hallstavik Rental - Gîte - Self Catering Rental - Häverö Kursgård HBhttp://www.iha.com/Gite-self-catering/Sweden/Svealand-central/Stockholm-county/Hallstavik/Charming-house/Havero-Kursgard-HB_25885_1.htmhttp://livepage.apple.com/shapeimage_9_link_0